Fri fragt over 399 kr. ellers 39 kr.       Hurtig levering        Tilfredse kunder       
   82 82 30 84
Indkøbskurv
0,00 kr
0
Navigation

Persondatapolitik

Ved at benytte denne webside www.e-skilte.dk accepterer du, at E-skilte behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. 

E-skilte respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger som vi modtager. 

Hvis du ikke kan accepterer datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne webside. 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mail adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. 

Hvilke oplysninger indsamler vi og hvad gør vi med dem?  
For at du kan indgå aftale med os på E-skilte.dk, har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos E-skilte.dk og opbevares i fem år i henhold til gældende lovgivning, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder (databehandlere), som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandlerudelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 
Vi opbevarer og transmitterer kundeoplysninger krypteret. 

Den dataansvarlige på www.e-skilte.dk er E-skilte ApS

Oplysninger afgivet til E-skilte.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Og vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne. 

De kortoplysninger du indtaster ved håndteringaf online køb, bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Nets der kan læse. 
E-skilte.dk opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkonto numre eller lignende.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og du kan skrive til os herom via e-mail [email protected] 

Cookies 
Hvad er en cookie?
På e-skilte.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. 

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registeres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. 

Der lagres ikke persondata i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. 

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. 

Sådan afviser du brugen af cookies
Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra E-skilte.dk, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Hvordan man sletter cookies fra sin pc
I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

På www.e-skilte.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter for dermed at skabe øget brugervenlighed.

Se desuden disse vejledninger fra de mest almindelige browsere:

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slettes cookies på Mozilla Firefox browser
Vejledning i at slettes cookies på Google Chrome browser
Vejledning i at slette cookies på Opera browser
Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere)

Logstatistik 
Vi bruger en logstatistik på E-skilte.dk hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere e-skilte.dk. 

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
E-skilte.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.Har du spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på [email protected]